Delimano Airfryer

Lisnato testo, pite ili krompirići na zdrav način? Moguće je!

 

Nedostaje vam vremena i ideja, a vaši ukućani su gladni? Dolaze vam gosti, a ne znate šta da im pripremite? Postoje li uopšte jela ili grickalice koji bi zadovoljili svačije nepce? Naravno, u kriznim kulinarskim situacijama razne varijante krompira i ukusne verzije lisnatog testa, pita i pogačica uvek prolaze. Krompir je odavno poznat kao dobar izvor prirodnih šećera i beta karotena, ali jeste li znali da je super zdrava namirnica? Obiluje vitaminima B6, C i D, magnezijumom i gvožđem. Dostupan je cele godine, a možete ga pripremati presečenog na pola, u obliku krompirića, čipsa, klasičnog pekarskog krompira…  Zvuči fino, ali i bogato mastima? Ne više, jer za pripremu ukusnog krompira neće vam biti potrebne velike količine masnoće, tiganj sa pola litra ulja ili klasična friteza koja omogućuje duboko prženje.

Otkad su se u kuhinji popularizovale friteze na vruć vazduh, ne moramo da biramo između zdravog ili finog. Možemo imati oboje! Friteza na vruć vazduh podržava naprednu tehnologiju od 360 stepeni koja brzo i ravnomerno termički obrađuje namirnice, bez trunke ulja. Rezultat su ukusne namirnice ispečene u sopstvenom soku, koje ne gube na kvalitetu, mirisu i ukusu. Kako napreduje pečenje krompirića i ostalih namirnica, moći ćete da vidite kroz transparentni prozor, bez potrebe za otvaranjem poklopca i hlađenjem namirnica. Pritom u svakom trenutku možete da kontrolišete temperaturu i vreme kuvanja uz panel koji je jednostavan za korišćenje. 

A šta ako poželite da napravite neku drugu mini užinu osim krompirića, poput kiflica, savijača, pice ili omiljenih prolećnih rolnica? U pomoć ponovo dolazi Delimano Airfryer, koji osim što menja način kuvanja i pristupa jelu, ima veliki kapacitet posude od 5,5 litara, dovoljno prostran za porodični obrok ili grickalice za veću količinu ljudi. Pripremajte svoja jela bez kapi ulja i oslonite se na kuvanje uz cirkulaciju vrućeg vazduha. Od sada su nezdravi obroci stvar prošlosti. Ostaje samo ukus i bogatstvo namirnica!